info@echtuitelkaar.nl

Over ons

Over ons.

Echt uit Elkaar is een initiatief van financieel experts Ilona Dingemanse en Tanja Redder. Samen hebben wij tientallen jaren ervaring in het geven van financieel advies en het bouwen aan een stabiele toekomst. In ons dagelijkse werk merken we dat hier in het geval van een echtscheiding juist zo’n dringende behoefte aan is. Tijdens deze emotionele periode moeten er ineens veel moeilijke keuzes gemaakt worden. Goed advies is hierbij lang niet altijd vanzelfsprekend.

Daarom besloten we om onze krachten en expertise te bundelen. Twee vakmensen weten namelijk meer dan één en met Echt uit Elkaar versterken we onze kennis en vullen we elkaar aan. Met een persoonlijke, laagdrempelige en professionele aanpak helpen we onze cliënten door het emotionele proces van een echtscheiding.

Vanuit Soest en Balkbrug helpen we cliënten door heel Nederland. Wij zijn gecertificeerd Financieel Planner (FFP), Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA), Estate Planner en Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener. Ook zijn wij SEH en EFA gecertificeerd, in het bezit van de benodigde WFT diploma’s en staan wij in het register als Register Financieel Echtscheidingsadviseur.

Tanja Redder

Mijn visie is het ontzorgen van de klant bij het verwezenlijken van zijn of haar droom, het meedenken en creëren van een passende oplossing en bouwen aan een stabiele (financiële) toekomst. Na vele jaren gewerkt te hebben bij grote financiële dienstverleners ben ik in 2018 met Redderadvies begonnen als zelfstandig en onafhankelijk Financieel Adviseur. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken, pensioenen en echtscheidingen. Redderadvies is “jouw financiële mentor”.

Meer over Redderadvies

Ilona Dingemanse

Na 20 jaar in de communicatie gewerkt te hebben werd het in 2017 tijd voor iets anders. Maar wat dan? Iets met ‘mensen’ en ‘financieel advies’, dat is wat ik wilde. Dat heeft geresulteerd in een mix van financieel echtscheidingsadvies, nalatenschapsplanning, budgetcoaching en financiële planning. Na het behalen van diverse diploma’s en certificaten ben ik begin 2020 voor mijzelf begonnen. Mijn grote passie is het bijhouden van en het verdiepen in alle trends op het gebied van persoonlijke financiën. Geld en financiën zijn een wezenlijk onderdeel van hoe iemand in het leven staat. Juist dat aspect intrigeert mij: wat dóet geld met je?

Meer over Ilona Dingemanse